Școala informală de IT

RPA Development

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 19 septembrie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (897€ preț total)

3 luni • 60 ore • 5 ore / săptămână

marți și joi • online • 19:00 – 21:30

🎫 BONUS INCLUS: 2 x bilete Builder la Techsylvania 2024

Cui se adreseaza cursul de programare RPA Development?

Cursurile de programare online pentru RPA developer ți se potrivesc ție, dacă gândești analitic și structurat, comunici cu ușurință și găsești ușor rezolvări unor probleme complexe. Ce-ai spune să înveți cum să obții RPA developer certification, să construiești roboți software care emulează perfect activitatea umană și execută procese repetitive și plictisitoare? Sunt necesare cunoștințe de bază despre limbaje de programare orientate pe obiecte, cum ar fi .NET/ VB, VBA/ PowerShell, C# și/sau cunoștințe despre HTML și JavaScript.

UiPath partener Scoala informala de IT

Acest program educațional este conceput de Școala informală de IT împreună cu UiPath și AGGRANDA, oferindu-ți șansa unei cariere în IT.

Sunt necesare cunoștințe de bază despre limbaje de programare orientate pe obiecte, cum ar fi .NET/ VB, VBA/ PowerShell, C# și/sau cunoștințe despre HTML și JavaScript.

Mihai, absolvent RPA Development

Curs RPA Development Scoala informala de IT

Cred că este singurul curs de pe piață lansat în colaborare cu UiPath, lider pe piața de RPA, și compania AGGRANDA. Înveți exact ce se cere pe piața muncii, iar mentorii te ajută foarte mult. Totul este foarte bine ancorat în realitate.

Mihai
absolvent RPA Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

Participi la o discuție online

🎁 BONUS: Ai cadou 2 bilete Builder în valoare totală de 278 € la Techsylvania 2024, cea mai mare conferință de tehnologie și business din Sud-Estul Europei, dacă semnezi contractul de studii cu noi luna aceasta.

Acces la Techsylvania Center Stage

Acces la Techsylvania Impact Stage

Acces la Techsylvania Workshops Stage

Acces la Networking Area

Acces la B2B Matchmaking Area

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Toate cunoștințele pe care le vei dobândi în 4 luni îți vor putea asigura un job de actualitate și bine plătit.
  • Vei învăța să automatizezi procese de business prin RPA Development, pentru a elibera milioane de oameni de sarcini monotone și plictisitoare, cum ar fi introducerea de date.
  • Concret, tu vei ști cum să construiești roboți software care emulează perfect și care execută procese repetitive, precum procesarea aplicațiilor în fiecare zi.
  • Vei învăța cum să automatizezi procese în UiPath Studio – produsul companiei recunoscută ca lider mondial al pieței de RPA, ce are ca viziune “un robot pentru fiecare persoană”.
  • Vei dezvolta mult mai rapid aplicații cu ajutorul componentelor React JS.
  • Tehnologia UiPath este mai ușor de învățat și de practicat în comparație cu alte tehnologii, fiind accesibilă și persoanelor cu experiență tehnică limitată.
  • Mai mult decât atât, încă din primele sesiuni de curs axate pe exercițiu practic, vei învăța tehnologia, vei automatiza tu însuți procese.
  • Vei fi ghidat, îndrumat, mentorat, pe tot parcursul tău de cursant la Școala informală de IT, direct de către practicieni din industrie.
  • Cererea de talent în domeniul RPA (Robotic Process Automation) este în mare creștere: este nevoie de tine pe piața muncii.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce să faci cursuri de programare roboți?

E util să urmezi cursuri de roboți software atestate fiindcă cererea de talent în domeniul RPA (Robotic Process Automation) este în mare creștere pe piața muncii, iar joburile sunt de actualitate și bine plătite.
La cursurile de roboți software înveți să automatizezi procese de business în UiPath Studio pentru a elibera milioane de oameni de sarcini monotone și plictisitoare, cum ar fi introducerea de date.

📖 Citește răspunsurile mentorilor la cele 7 întrebări pe care și le pun cei ce vor să învețe RPA.

🔴 Vezi sesiunea de Q&A, unde mentorii răspund chiar în direct la întrebările viitorilor cursanți.

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim flexibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6, 8 sau 12 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 19 februarie – 1 iulie 2024.

Mentorii de la care vei învăța

Mihai Pantea

Laurentiu Naum

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1329/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.

Follow us