Școala informală de IT

RPA Development

Data de start: 15 mai 2023

299€ / lună (897€ preț total)

3 luni • 60 ore • 5 ore / săptămână

2 zile / săptămână • 18:30

Cui se adreseaza cursul de programare RPA Development?

Cursurile de programare online pentru RPA developer ți se potrivesc ție, dacă gândești analitic și structurat, comunici cu ușurință și găsești ușor rezolvări unor probleme complexe. Ce-ai spune să înveți cum să obții RPA developer certification, să construiești roboți software care emulează perfect activitatea umană și execută procese repetitive și plictisitoare? Sunt necesare cunoștințe de bază despre limbaje de programare orientate pe obiecte, cum ar fi .NET/ VB, VBA/ PowerShell, C# și/sau cunoștințe despre HTML și JavaScript.

UiPath partener Scoala informala de IT

Acest program educațional acreditat este conceput de Școala informală de IT împreună cu UiPath și AGGRANDA, oferindu-ți șansa unei cariere în IT.

Sunt necesare cunoștințe de bază despre limbaje de programare orientate pe obiecte, cum ar fi .NET/ VB, VBA/ PowerShell, C# și/sau cunoștințe despre HTML și JavaScript.

Mihai, absolvent RPA Development

Curs RPA Development Scoala informala de IT

Cred că este singurul curs de pe piață lansat în colaborare cu UiPath, lider pe piața de RPA, și compania AGGRANDA. Înveți exact ce se cere pe piața muncii, iar mentorii te ajută foarte mult. Totul este foarte bine ancorat în realitate.

Mihai
absolvent RPA Development

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un test

………………………………………..

Participi la o discuție online

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

  • Toate cunoștințele pe care le vei dobândi în 4 luni îți vor putea asigura un job de actualitate și bine plătit.
  • Vei învăța să automatizezi procese de business prin RPA Development, pentru a elibera milioane de oameni de sarcini monotone și plictisitoare, cum ar fi introducerea de date.
  • Concret, tu vei ști cum să construiești roboți software care emulează perfect și care execută procese repetitive, precum procesarea aplicațiilor în fiecare zi.
  • Vei învăța cum să automatizezi procese în UiPath Studio – produsul companiei recunoscută ca lider mondial al pieței de RPA, ce are ca viziune “un robot pentru fiecare persoană”.
  • Vei dezvolta mult mai rapid aplicații cu ajutorul componentelor React JS.
  • Tehnologia UiPath este mai ușor de învățat și de practicat în comparație cu alte tehnologii, fiind accesibilă și persoanelor cu experiență tehnică limitată.
  • Mai mult decât atât, încă din primele sesiuni de curs axate pe exercițiu practic, vei învăța tehnologia, vei automatiza tu însuți procese.
  • Vei fi ghidat, îndrumat, mentorat, pe tot parcursul tău de cursant la Școala informală de IT, direct de către practicieni din industrie.
  • Cererea de talent în domeniul RPA (Robotic Process Automation) este în mare creștere: este nevoie de tine pe piața muncii.

De ce să faci cursuri de programare roboți?

E util să urmezi cursuri de roboți software atestate fiindcă cererea de talent în domeniul RPA (Robotic Process Automation) este în mare creștere pe piața muncii, iar joburile sunt de actualitate și bine plătite.
La cursurile de roboți software înveți să automatizezi procese de business în UiPath Studio pentru a elibera milioane de oameni de sarcini monotone și plictisitoare, cum ar fi introducerea de date.

📖 Citește răspunsurile mentorilor la cele 7 întrebări pe care și le pun cei ce vor să învețe RPA.

🔴 Vezi sesiunea de Q&A, unde mentorii răspund chiar în direct la întrebările viitorilor cursanți.

Mentorii de la care vei învăța

Mihai Pantea

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1264/info