Școala informală de IT

Agile Project Management & Advanced Leadership

acredita

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: 9 septembrie 2024

Locuri limitate

299€ / lună  (598€ preț total) 

2 luni • 40 ore • 5 ore / săptămână

luni și miercuri • online • 18:30 – 21:00

Cui se adresează cursul de Agile Project Management?

Dacă lucrezi deja în IT și cauți cursuri de leadership, care să te ajute să evoluezi în carieră către un rol de management, ai ajuns în locul potrivit, pentru că acest curs îți oferă toate instrumentele de gestionare a proiectelor, precum și de autocunoaștere ca lider. Cursul se adresează și celor care deja se află într-un rol de leadership, dar își doresc să acumuleze abilități și cunoștințe noi. Este necesar un nivel de cunoștințe mediu pentru acest curs Agile. Programa urmează puncte cheie ale certificării PMI-ACP, iar sesiunile 1:1 incluse te vor ajuta să adresezi din start nevoile pentru acest curs, astfel încât mentorii să îți ofere soluții și exemple personalizate.

Oana, absolvent Intro in IT

Absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT

Am venit dintr-un domeniu care nu are nicio legătură cu IT-ul: peisagistica. La Școala informală de IT am învățat să nu renunț. Mentorii care m-au pregătit și m-au evaluat în timpul cursului mi-au recomandat să merg mai departe în zona de back-end. Așa mi-am descoperit pasiunea.

Oana
absolvent Intro in IT

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

………………………………………..

Susții un quiz

………………………………………..

Participi la o discuție online

La ce joburi poți aplica după finalizarea cursului?

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Acest curs experențial are o abordare personalizată, ce te va ajuta să înveți, pornind de la nevoile tale concrete, instrumente, tehnici și metodologii aplicabile imediat.
  • Programa urmează puncte cheie ale certificării PMI-ACP, astfel încât cursul va fi divizat în două mari categorii: management și leadership.
  • În cele două luni, vei deprinde procese și tehnici de management în IT și vei ști cum să gestionezi proiecte, aplicând eficient metodologia Agile.
  • Cursul pune accent și pe descoperirea stilului tău de autentic de leader și pe dezvoltarea competențelor necesare pentru un astfel de rol, cum ar fi: tehnici de facilitare, coaching, change management și inteligență emoțională.
  • Prin exemple adaptate la contextul tău profesional și nevoile tale de învățare, vei dobândi bune practici și abilități care te vor ajuta să performezi ca People Manager, Scrum Master, Realease Manager, Project Manager sau orice alt rol de management.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce merită să alegi cursul Agile Project Management & Advanced Leadership de la Școala informală de IT?

Am mentorat peste 15.000 de persoane, aici, la Școala informală de IT, ajutându-le nu doar să își îndeplinească obiectivul profesional, ci și să își schimbe viața în mai bine. Cursul de Agile Project Management & Advanced Leadership oferă mentorat, nu doar un curriculum care urmează puncte cheie ale certificării PMI-ACP. Am conceput un curs experiențial, unde mentorii au un rol cheie, iar toți cei care caută cursuri de leadership și cursuri de Agile au ocazia să urmeze un program complet, ce le oferă o perspectivă completă și insight-uri reale din piața muncii.

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim flexibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6 sau 8 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 02.07.2024 – 18.08.2024.

Primești 10% discount dacă achiți cursul integral în momentul semnării contractului de studii.

Mentorii de la care vei învăța

Lavinia Bodriug

Roxana Pascal

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1367/info

Contacts

Ecole School was founded in 1998 as a business career school in Manhattan.