Școala informală de IT

Competențe Digitale - Google Workspace

acredita

Curs online interactiv cu mentori
Data de start: martie 2024

Locuri limitate

299€ / lună (598€ preț total)

2 luni • 40 ore • 5 ore / săptămână

2 zile / săptămână • online • 18:30 – 21:00

🎫 BONUS INCLUS: 2 x bilete Builder la Techsylvania 2024
(valoare totală: 278 €)

Cui se adresează cursul?

Acest curs acreditat de competențe digitale se adresează persoanelor care își doresc să utilizeze în mod eficient aplicațiile pentru activități uzuale (Internet Banking, cumpărături online, creare de conturi securizate la instituțiile statului) și să își mărească productivitatea la job, prin utilizarea tehnologiei și a instrumentelor de tip Google Workspace. Nu sunt necesare cunoștințe în domeniu, vom începe de la zero o călătorie de cunoaștere a digitalizării din viața noastră de zi cu zi.

Este potrivit pentru:

 

  • Angajați noi: Persoanele care se alătură unei organizații și trebuie să folosească instrumentele digitale, inclusiv Google Workspace, pentru comunicare și colaborare la locul de muncă.
  • Antreprenori și profesioniști independenți: Cei care conduc propriile afaceri și își doresc să utilizeze eficient instrumentele digitale, inclusiv Google Workspace, pentru gestionarea comunicărilor, a documentelor și a altor aspecte ale afacerii lor.
  • Studenți: Cursul de Competențe Digitale – Google Workspace poate fi util pentru studenții care doresc să învețe cum să utilizeze aceste instrumente pentru proiecte școlare, colaborare și organizare personală.
  • Oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de colaborare online: Indiferent de domeniu, cursul de competențe digitale pentru începători, Google Workspace, pot fi utile pentru oricine dorește să-și dezvolte competențele în gestionarea documentelor, comunicarea online și colaborarea eficientă.

Oana, absolvent Intro in IT

Absolvent curs Intro in IT Scoala informala de IT

Am venit dintr-un domeniu care nu are nicio legătură cu IT-ul: peisagistica. La Școala informală de IT am învățat să nu renunț. Mentorii care m-au pregătit și m-au evaluat în timpul cursului mi-au recomandat să merg mai departe în zona de back-end. Așa mi-am descoperit pasiunea.

Oana
absolvent Intro in IT

Cum poți deveni cursant?

Completezi formularul

🎁 BONUS: Ai cadou 2 bilete Builder în valoare totală de 278 € la Techsylvania 2024, cea mai mare conferință de tehnologie și business din Sud-Estul Europei, dacă semnezi contractul de studii cu noi luna aceasta.

Acces la Techsylvania Center Stage

Acces la Techsylvania Impact Stage

Acces la Techsylvania Workshops Stage

Acces la Networking Area

Acces la B2B Matchmaking Area


Vezi Regulamentul Campaniei

Cum poți realiza investiția în educația ta?

Îți oferim flexibilitatea să plătești în tranșe lunare egale. Comision zero.

Înscrie-te împreună cu un prieten și aveți amândoi 5% discount din valoarea totală a cursului, chiar dacă plătiți în tranșe.

Tot ce trebuie să faceți este să menționați amândoi în formularul de înscriere, la secțiunea Cod de Reducere: „Mă înscriu împreună cu [numele complet al prietenului cu care te înscrii], ca să ne asigurăm că aplicăm discountul amândurora. E atât de simplu!

Discountul se aplică și dacă vă înscrieți la cursuri diferite.

Poți accesa Finanțarea StudyUP oferită de BCR Social Finance IFN. Fără garanții, venituri sau co-plătitor.

Ai flexibilitatea să achiți cursul în 5, 6, 8 sau 12 rate lunare fără dobândă, dacă te înscrii și faci plata online prin STAR Card de la Banca Transilvania, în perioada 19 februarie – 1 iulie 2024.

Cum înveți la Școala informală de IT?

  • Cu ajutorul acestui curs acreditat, vei dobândi abilități și competențe digitale necesare pentru a deveni productiv și pentru a-ți desfășura activitățile de zi cu zi, prin intermediul tehnologiei. 
  • Vei învăța noțiuni de bază despre cum funcționează calculatorul și dispozitivele mobile, dar și despre securitatea datelor pe Internet.
  • Vei știi cum să partajezi informații, cum să utilizezi editoarele de text și cum să realizezi capturi de imagini.
  • La absolvire, vei putea utiliza eficient aplicații de bază Google Workspace: Gmail, Google Calendar, Google Drive, Google Docs, Google Sheets, Google Slides, Google Meet și Google Chat.

✓ Conexiune stabilă de Internet
✓ Laptop sau desktop
✓ Webcam
✓ Căști cu microfon
✓ Opțional: 2 monitoare (sau un monitor și un TV conectat prin cablu HDMI)

De ce să alegi cursul nostru acreditat de Competențe Digitale - Google Workspace?

Pentru că nu este doar „încă un curs teoretic de competențe digitale”. Este un program complet de mentorat, interactiv, unde înveți totul 100% practic, îndrumat la fiecare pas. Mentorii te vor ghida, astfel încât la finalul cursului acreditat de competențe digitale să poți utiliza singur instrumentele și aplicațiile online pentru a-ți ușura activitățile de zi cu zi și pentru a-ți crește productivitatea. Vei putea pune orice fel de întrebare, vei primi feedback personalizat și vei simula toate activitățile digitale pe care îți dorești să le efectuezi ulterior, după absolvirea cursului.

🎙️ Ascultă povestea Adinei și află cum s-a schimbat viața ei, după ce a renunțat la banking pentru IT.

📖 Citește povestea lui Alex, fost inginer mecanic, astăzi Software Developer cu multă experiență.

Mentorii de la care vei învăța

Marius Seinoiu

Marius Seinoiu

Alexandra Nap

Ioana Blaga

Claudia Lonean

Codrin Băleanu

Alin Grigorescu

Adrian Sălășan

Ancuța Nicoară

Mihaela Sfăt

Liana Chioran

Oana Vancă

Marius Herța

Alex Gâtu

Florin Bărbuceanu

Adrian Moldovan

Iuliana Cornaci

Sabin Iliescu

Irina Ștefan

Andreea Popescu

Adina Pițul-Părpăliță

Dragoș Rogojan

Irina Scurtu

Viorel Bota

Cătălin Mihacea

Cristian Dumitrică

Daniel Hunyadi

Ștefan Chirteș

Alex Butoi

Robert Balint

Alexandru Crăciun

Dan Cristian Ioanin

Ramona Șamșodan

Iulia Cîteia

Alexandra Pas

Cristian Weber

Ioana Andrada Burz

https://erp.scoalainformala.ro/#/courses/1330/info