Ziua Z pentru Challenge Accepted III, prima zi pentru 5 produse implementate de la zero de către cursanți - Pagina 2 din 3 - Școala Informală de IT

Ziua Z pentru Challenge Accepted III, prima zi pentru 5 produse implementate de la zero de către cursanți

Ziua Z pentru Challenge Accepted III, prima zi pentru 5 produse implementate de la zero de către cursanți

 Ideile cursanților Școlii Informale de IT au devenit aplicații fezabile

 

 

Dentist Appointments - Premiul pentru The most straightforward idea, fastest time to market

„Aplicația noastră permite efectuarea programărilor online la dentist. Am lucrat pe sprinturi de 2 săptămâni, ne-am ales anumite user stories, le-am implemntat și le-am validat. La sfârșit de sprint am făcut un review, am tras niște concluzii și am mers mai departe – fie îmbunătățindu-le, fie stabilind următoarele user stories de care avem nevoie. Am învățat să comunicăm, să colaborăm și cel mai important, să ajungem la o țintă comună împreună”.

Dentist Appointments

 

 

Livelocal - Premiul pentru cel mai reușit proiect - Challenge Accepted III

„Astăzi este foarte ușor să călătorești. În 10 secunde poți să afli informații despre cum să ajungi la Colosseum sau la Tour Eiffel. Dar oare asta vrei să obții într-un concediu? Eu cred că putem oferi mai mult de atât. De aceea, alături de colegii mei, am creat Live Local. Noi am implementat 7 funcționalități, am scris 25 de user stories cu acceptance criteria specifice, am alocat mai mult de 270 de test cause-uri, au fost mai mult de 100 de task-uri în code base. Am colaborat foarte bine”.

Livelocal

 

 

PaperPigeon - Premiul pentru Best Documentation and Personal Touch

„Aplicația noastră se referă la cumpărarea de felicitări personalizate, care sunt trimise fizic destinatarului. Ne-am validat ideea efectuând la început un survey pe un eșantion de +90 de persoane. Am implementat funcționalități precum: partea de înregistrare și login, partea de administrare a accountului – din perspectiva userului și din perspectiva administratorului, landing page, home page, funcționalitatea de search, un editor pentru felicitări și shopping card-ul”.  

PaperpigeonUn element unic al competiției: provocări lansate de clienți antreprenori

Două dintre echipele participante la competiția Challenge Accepted III au acceptat provocarea lansată de Iulian Pădurariu și Carmen Deac, clienți cărora le-au devenit ambasadori. Au intrat în pielea lor, le-au înțeles nevoia, s-au adaptat. Pas cu pas, prin muncă și colaborare, receptivitate și răbdare, ideile clienților au fost aduse în stadiul de MVPs de către cursanții Școlii Informale de IT.

 

IT4Kids - Premiul pentru Invest in the future

Client: Carmen Deac

Aplicația noastră, IT4Kids, a pornit de la o idee inovativă. Ne adresăm copiilor care vor învăța într-un mod nou să codeze. Trebuie să vă spun că a fost nevoie de foarte multă muncă, foarte multă colaborare. Am reușit să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Proiectul a fost plin de provocări, dar am avut ajutorul trainerilor și al clienților – pentru care le mulțumim”.  

IT4Kids

 

 

Replenti - Premiul pentru HighTech App

Client: Iulian Pădurariu

Replenti este o soluție revoluționară, care vine să te reaprovizioneze periodic, într-un mod automat și inteligent, cu produsele pe care ți le alegi prin intermediul aplicației. Până astăzi, în cele foarte multe ore de lucru, am ajuns la un MVP care permite userului să se logheze, să-și creeze un cont, să subscrie unui abonament, să facă lista de cumpărături, să stabilească un profil și să plaseze o comandă. Am fost agile și ne-am adaptat”.  

Replenti