Craiova - Școala Informală de IT

Craiova

Inițiere

Inițiere

Scopul acestui program este familiarizarea fiecărui cursant cu noțiunile și conceptele de bază antrenate în job-urile specifice din IT. Acest nivel este adresat persoanelor fără experiență care doresc să exploreze o posibilă carieră în IT. Fiecare absolvent va primi la final, feedback personalizat din partea mentorilor, despre direcția pe care ar putea să o urmeze în continuare în dezvoltarea sa (de exemplu, programare versus testare software).

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor, etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau persoane care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel.

Programe educaționale disponibile în Craiova

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program se adresează celor insuficient familiarizați cu domeniul IT și are ca obiectiv acomodarea participanților cu conceptele generale ce le vor întâlni în mediul real specific acestuia. Subiectele abordate acoperă un spectru larg de tematici – de la coding la testare software, punând în permanență accentul pe caracterul practic al sesiunilor.

Detalii și înscriere aici
Nivel pregătire - Software Testing
Acest program se adresează celor care au cunoștințe de bază despre concepte specifice dezvoltării/testării de aplicații software, un nivel minim B1 de limbă engleză, atenție la detalii, atitudine proactivă, care, de asemenea, sunt buni analiști, orientați spre rezolvarea problemelor și, de preferință, au studii tehnice.

Detalii și înscriere aici  
Nivel specializare - Php Web Development
Acest program educațional se adresează celor care încă nu au experiență în programare și doresc să învețe cum să scrie o aplicație web de la A la Z.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Front-end Web Development
Acest program educațional se adresează celor care au cunoștințe minime specifice dezvoltării de aplicații software, un nivel minim B1 de limbă engleză, o atitudine proactivă și dorința de a vedea cât mai repede rezultatele muncii lor.

Detalii și înscriere aici  

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.