Cluj-Napoca - Școala Informală de IT

Cluj-Napoca

Inițiere

Inițiere

Scopul acestui program este familiarizarea fiecărui cursant cu noțiunile și conceptele de bază antrenate în job-urile specifice din IT. Acest nivel este adresat persoanelor fără experiență care doresc să exploreze o posibilă carieră în IT. Fiecare absolvent va primi la final, feedback personalizat din partea mentorilor, despre direcția pe care ar putea să o urmeze în continuare în dezvoltarea sa (de exemplu, programare versus testare software).

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor, etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau persoane care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel.

Programe educaționale disponibile în Cluj-Napoca

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program se adresează celor insuficient familiarizați cu domeniul IT și are ca obiectiv acomodarea participanților cu conceptele generale ce le vor întâlni în mediul real specific acestuia. Subiectele abordate acoperă un spectru larg de tematici – de la coding la testare software, punând în permanență accentul pe caracterul practic al sesiunilor.

Detalii și înscriere aici
Nivel pregătire - Software Testing
Acest program se adresează celor care au cunoștințe de bază despre concepte specifice dezvoltării/testării de aplicații software, un nivel minim B1 de limbă engleză, atenție la detalii, atitudine proactivă, care, de asemenea, sunt buni analiști, orientați spre rezolvarea problemelor și, de preferință, au studii tehnice.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Java Development

Trebuie să îți dorești să acumulezi cunoștințe într-un domeniu diferit de cel actual și să ai ambiția de a face față provocărilor.

Candidatul ideal demonstrează o bună capacitate de a lucra pe calculator și este pregătit să rezolve probleme logice complexe. Orice experiență într-un alt limbaj de programare reprezintă un plus (PHP, JavaScript, C, C ++).

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - .NET Web Development
Acest program educațional se adresează celor care încă nu au experiență în programare și doresc să învețe cum să scrie o aplicație web de la A la Z.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - MarCom in IT
Acest program educațional se adresează celor care își doresc să învețe sau să aprofundeze bazele marketingului (offline & online). Vei dobândi o înțelegere globală pentru a construi strategia de marketing a unei organizații din domeniul IT prin alinierea strategică a tuturor elementelor specifice și a canalelor de marketing necesare.

Detalii și înscriere aici  
Nivel specializare - Full Stack Product Development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să experimenteze crearea unui produs nou, real, trecând prin toate etapele sale de dezvoltare (front-end și back-end). Vei cunoaște toți pașii necesari pentru a dezvolta un produs end-to-end: de la alegerea domeniului, crearea identității și până la primul client.

Detalii și înscriere aici  

 

Nivel specializare - Software Project Management
Acest program educațional este adresat persoanelor care au deja o experiență de 3 ani într-o companie de IT și își doresc să promoveze spre o poziție de Project Manager. Totodată, ne adresăm absolvenților Școlii de la oricare dintre disciplinele din programa noastră educațională, care doresc să își îndrepte cariera spre zona de Software Project Management.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - User Experience (Digital Product Design)
Acest program educațional își propune să faciliteze tranziția unei persoane cu potențial creativ dintr-o zonă lipsită de conceptul de UX într-o arie mult mai vastă, în care va învăța beneficiile unui proces de UX aplicat în IT și Servicii. Îți vei însuși un set de bune practici și deprinderi care te vor ajuta să promovezi un interviu de UX în orice domeniu.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - ABAP-development
Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare ce înregistrează constant creștere în popularitate în ultimii ani. Cele mai mari companii din lume folosesc programele ABAP făcute pentru procesele de business. Experiența în procesele interne din mediul corporate (contabilitate, vânzări, resurse umane sau management) reprezintă un avantaj.

Detalii și înscriere aici  

 

Nivel specializare - Business Analysis
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare sau transfer pe o poziție în cadrul unei companii de IT. Vei avea posibilitatea de a dobândi abilitățile practice de care are nevoie un Analist de Business în IT și vei înțelege rolurile cheie ale acestei profesii. Competențele de business prezintă un avantaj.

Detalii și înscriere aici  

 

Nivel pregătire - Front-end Web Development
Acest program educațional se adresează celor care au cunoștințe minime specifice dezvoltării de aplicații software, un nivel minim B1 de limbă engleză, o atitudine proactivă și dorința de a vedea cât mai repede rezultatele muncii lor.

Detalii și înscriere aici  

 

Nivel specializare- Test Automation
Acest program educațional îți propune învățarea testării automate prin crearea de la zero a unui framework de testare automată. Vei avea toate cunoștințele și practica necesare pentru a putea să joci un rol activ pe un proiect de testare automată. Sunt adresează persoanelor care au deja cunoștințe de bază despre testare manuală.

Detalii și înscriere aici  

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.