Despre nevoia de analiști IT în „Today Software Magazine”

Despre nevoia de analiști IT în „Today Software Magazine”

Recomandat

Despre nevoia de analiști IT în „Today Software Magazine”

Monica Cătană – Petraru și Andreea Văculișteanu sunt mentori în cadrul programului de Business Analysis la Școala Informală de IT. Orizontul lor de cunoștințe, anii de experiență, pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă analiza business și dedicarea autentică pe care o au față de acest domeniu, scoate la lumină rețeta perfectă pentru a forma profesioniști.

În articolul „Reconversia profesională în zona analizei de business” pe care l-au publicat în revista Today Software Magazine, nr.45, Monica și Andreea atrag atenția asupra nevoii de analiști IT cu care se confruntă piața forței de muncă din România, la ora actuală.


Vreau să devin analist IT. Ce trebuie să fac?

Avem nevoie de profesioniști. Cum îi formăm?

„Răspunsul e simplu: luăm oameni cu experiență în domeniul analizei de business, ne suflecăm mânecile, ne punem mințile la contribuție și facem un curs pentru începători care să explice, oricui vrea să se orienteze în această direcție, ce presupune profesia de analist, cu ce unelte lucrăm, ce metodologii aplicăm, care sunt provocările și cum se desfășoară o zi din viața acestuia. Toate acestea într-un program de câteva luni al cărui obiectiv este să îi ajute pe cei interesați să învețe practic și interactiv”.

Citește întreg articolul


 

Învață Business Analysis în orașul tău!

București

Cluj-Napoca

Iași

Aplică online!