București - Școala Informală de IT

București

Inițiere

Inițiere

Scopul acestui program este familiarizarea fiecărui cursant cu noțiunile și conceptele de bază antrenate în job-urile specifice din IT. Acest nivel este adresat persoanelor fără experiență care doresc să exploreze o posibilă carieră în IT. Fiecare absolvent va primi la final, feedback personalizat din partea mentorilor, despre direcția pe care ar putea să o urmeze în continuare în dezvoltarea sa (de exemplu, programare versus testare software).

Pregătire

Pregătire

Aceasta este categoria potrivită pentru cei care au început deja să studieze și sunt acomodați cu noțiunile specifice de bază ale unor discipline IT. În funcție de programul ales, aceste programe impun pre-existența unor concepte de bază precum: programare orientată pe obiecte, algoritmică, tipuri și metode de testare software, arhitectura de bază a aplicațiilor, etc.

Specializare

Specializare

Această categorie reprezintă o continuare a studiilor specifice pentru absolvenții de la programele de pregătire sau persoane care sunt deja în IT și doresc să își îmbogățească cunoștințele. Absolvenții noștri de la programele de pregătire sunt admiși în mod automat la oricare dintre cursurile de pe acest nivel.

Programe educaționale disponibile în București

INIȚIERE ÎN IT

Nivel inițiere - Intro in IT
Acest program educațional este conceput special pentru cei ce își doresc să înceapă o carieră în IT, dar nu au cunoștințele de bază necesare unei specializări. Vei fi mentorat pas cu pas pentru a înțelege termenii specifici domeniului IT, îți vei însuși un tip de gândire analitică esențială în acest sector și vei dobândi cunoștințe legate de instrumentele și mediile de lucru. La absolvire, vei primi o recomandare personalizată legată de specializarea pe care o poți urma mai departe – development, respectiv testare software.

Detalii și înscriere aici

 

PREGĂTIRE ÎN IT

Nivel pregătire - Software Testing
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare într-o companie de IT. Sesiunile de curs, axate pe exercițiu practic și mentorat, îți oferă posibilitatea de a-ți însuși cunoștințele și aptitudinile necesare care te vor ajuta să performezi cu succes în domeniul testării software. Noțiunile predate și aplicate la curs sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor IT și urmează o curriculă prin care vei înțelege cum să abordezi orice activitate de testare software.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Java Development

Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc să învețe un limbaj de programare „prime-time”, cu una dintre cele mai mari popularități și arii de aplicabilitate. Cunoștințele dobândite pe baza unei curricule ce ține pasul cu evoluția dinamică a pieței vor fi atuuri puternice pentru începerea unei cariere ca programator. Vei cunoaște principiile programării orientate pe obiecte aplicabile la o multitudine de alte limbaje și platforme ceea îți va da posibilitatea de a te adapta ușor și la alte tehnologii.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Android Developer Fundamentals

Dacă ești pasionat de tehnologiile mobile, îți dorești o carieră cu multiple oportunități și ești interesat să devii Junior Android Developer, acest program educațional este pentru tine. Vei învăța să codezi de la zero o aplicație Android, folosind Android Studio, și vei putea să să îți construiești portofoliul cu aplicații și exemple de cod, un atuu puternic pentru începerea unei cariere ca Android Developer. Vei fi mentorat de practicieni, care te vor ajuta să dobândești abilitățile necesare pentru un job de top în programare.

Detalii și înscriere aici  
Nivel pregătire - Web Development (JavaScript)

Acest program educațional se adresează persoanelor care își doresc o carieră în programare. Vei învăța, îndrumat pas cu pas, cum să construiești partea de front-end a oricărei aplicații, folosind cele mai noi standarde. La absolvire, vei putea deveni programator entry-level cu șanse reale de angajare într-un domeniu unde cererea este mai mare decât oferta. Cunoștințe fundamentale de programare acumulate te vor ajuta în viitor să evoluezi într-un ritm alert, în orice limbaj de programare și pe orice platformă.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Database Development (SQL)
Acest program educațional este destinat celor care își doresc să lucreze în IT în administrarea și programarea bazelor de date sau să își aprofundeze cunoștințele deja acumulate. Vei participa la analiza unor cazuri reale și vei dobândi, prin ateliere de lucru și experiență hands-on, un set de bune practici pentru a face performanță în acest domeniu. Vei avea o bază solidă de cunoștințe pentru a susține cu succes un interviu de angajare, vei putea începe o carieră în dezvoltarea sau managementul bazelor de date.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - ABAP Development
ABAP Development (Advanced Business Application Programming) este un limbaj de programare foarte căutat în industria IT, în special pentru dezvoltarea aplicațiilor de business. Fie că ești developer și îți dorești să îți dezvolți cunoștințele în ABAP, fie că ești absolvent al unei facultăți cu profil economic și dorești să migrezi către programare sau ai studii tehnice și dorești să îți dezvolți o carieră în IT, acest program este pentru tine. Absolvirea cu rezultate deosebite îți va aduce un interviu de angajare garantat, asigurat de Școala Informală de IT la una dintre cunoscutele companii IT din București. Pregătirea pentru interviul de angajare face parte din curricula programului educațional.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - UX Design
Acest program educațional își propune să faciliteze tranziția unei persoane cu potențial creativ dintr-o zonă lipsită de conceptul de UX într-o arie mult mai vastă, în care va învăța beneficiile unui proces de UX aplicat în IT și Servicii. Noțiunile predate și aplicate practic în cadrul sesiunilor de training și mentorat sunt ancorate în realitatea actuală a firmelor de IT, în lumea startup-urilor, dar și a serviciilor. Vei fi la curent cu tendințele din 2018, tendințe aplicate de cele mai mari brand-uri din diverse industrii.

Detalii și înscriere aici  

Nivel pregătire - Business Analysis
Acest program educațional este adresat persoanelor care doresc să îşi mărească şansele de angajare sau de transfer pe o poziție în cadrul unei companii de IT. Vei înțelege rolurile unui analist de business pe parcursul unui proiect IT și vei dobândi cunoștințele și abilitățile practice de care are nevoie un profesionist în domeniu pentru a lucra eficient în mediile Agile & Waterfall. Vei știi să acţionezi ca persoană-cheie pentru a analiza și a recomanda soluții care aduc beneficii și valoare unei organizații.

Detalii și înscriere aici  

 

 

SPECIALIZARE ÎN IT

Nivel specializare - Test Automation
 Acest program educațional este conceput pentru persoanele pasionate de tehnologie care au deja cunoștințe de bază despre testare manuală și își doresc să avanseze la un alt nivel în carieră. Vei dobândi, prin îndrumare și exercițiu practic, toate cunoștințele și practica necesare pentru a putea să joci un rol activ pe un proiect de testare automată.

Detalii și înscriere aici  

 

Ai nevoie de mai multe informații?

Accesează pagina cu Întrebări Frecvente și găsește răspunsul pe care îl cauți.